| dc.contributor.advisor | Profesör Doktor Suzan Öztürk Yılmaz | |
| dc.date.accessioned | 2025-09-18T14:03:25Z | |
| dc.date.available | 2025-09-18T14:03:25Z | |
| dc.date.issued | 2024 | |
| dc.identifier.citation | Kılıç Kanat, Eda. (2024 ). Farklı gıdalardan izole edilen mayaların probiyotik özelliklerinin değerlendirilmesi ve fonksiyonel gıda geliştirilmesi = Evaluation of probiotic properties of yeasts isolated from different foods and development of functional foods. (Yayınlanmamış Doktora Tezi). Sakarya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12619/103052 | |
| dc.description | 06.03.2018 tarihli ve 30352 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Yükseköğretim Kanunu İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” ile 18.06.2018 tarihli “Lisansüstü Tezlerin Elektronik Ortamda Toplanması, Düzenlenmesi ve Erişime Açılmasına İlişkin Yönerge” gereğince tam metin erişime açılmıştır. | |
| dc.format.extent | xxx, 107 sayfa ; 30 cm. | |
| dc.language | Türkçe | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Sakarya Üniversitesi | |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
| dc.rights.uri | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
| dc.subject | Gıda Mühendisliği | |
| dc.subject | Food Engineering | |
| dc.subject | Fonksiyonel gıdalar | |
| dc.title | Farklı gıdalardan izole edilen mayaların probiyotik özelliklerinin değerlendirilmesi ve fonksiyonel gıda geliştirilmesi = Evaluation of probiotic properties of yeasts isolated from different foods and development of functional foods | |
| dc.type | Doktora | |
| dc.contributor.department | Sakarya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, | |
| dc.contributor.author | Kılıç Kanat, Eda | |
| dc.relation.publicationcategory | TEZ |