| dc.contributor.advisor | Profesör Doktor Ayşe Avcı | |
| dc.date.accessioned | 2025-09-18T14:03:22Z | |
| dc.date.available | 2025-09-18T14:03:22Z | |
| dc.date.issued | 2024 | |
| dc.identifier.citation | Akçay, Fikriye Alev. (2024 ). Bacillus suşlarından elde edilen proteazlarla biyoaktif peptitlerin üretimi ve bazı özelliklerinin araştırılması = Production of bioactive peptides by using the proteases obtained from Bacillus strains and investigation of some properties of the bioactive peptides. (Yayınlanmamış Doktora Tezi). Sakarya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12619/103045 | |
| dc.description | 06.03.2018 tarihli ve 30352 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Yükseköğretim Kanunu İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” ile 18.06.2018 tarihli “Lisansüstü Tezlerin Elektronik Ortamda Toplanması, Düzenlenmesi ve Erişime Açılmasına İlişkin Yönerge” gereğince tam metin erişime açılmıştır. | |
| dc.format.extent | xxx, 176 sayfa ; 30 cm. | |
| dc.language | Türkçe | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Sakarya Üniversitesi | |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
| dc.rights.uri | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
| dc.subject | Gıda Mühendisliği | |
| dc.subject | Food Engineering | |
| dc.title | Bacillus suşlarından elde edilen proteazlarla biyoaktif peptitlerin üretimi ve bazı özelliklerinin araştırılması = Production of bioactive peptides by using the proteases obtained from Bacillus strains and investigation of some properties of the bioactive peptides | |
| dc.type | Doktora | |
| dc.contributor.department | Sakarya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, | |
| dc.contributor.author | Akçay, Fikriye Alev | |
| dc.relation.publicationcategory | TEZ |